BAG (0)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

U heeft geen producten geselecteerd om te vergelijken.

 

mooi hondenkussen

 


HOTDOG DESIGNS is een nieuw, Nederlands merk dat hoogwaardige design hondenkussens maakt. Tijdens de zoektocht naar een mooi hondenkussen voor eigen hond kwam oprichtster Floor Dröge erachter dat er nauwelijks hondenkussens op de markt te vinden zijn die én van goede kwaliteit zijn én iets extra's toevoegen aan je interieur... 

 ... HOTDOG DESIGNS was born!

 

Kwaliteit en design zijn de belangrijkste kenmerken van de hondenkussens. We gebruiken mooie, stevige gebreide stoffen en 
de kussens worden op eerlijke wijze en onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd in eigen land. Ook niet onbelangrijk: elk kussen is geschikt voor de wasmachine. Handig! 
Buiten kwaliteit en comfort voor de hond, vinden wij het design van de kussens zeer belangrijk. De hondenkussens zijn een lust voor het oog en voor je interieur. Modern, klassiek, landelijk, industrieel, de kussens passen in ieder type huis.

  

JIJ + HOTDOG DESIGNS

 

Wat we gemeen hebben, is dat we van honden houden én van een mooi ingericht huis. En die twee gaan bij HOTDOG DESIGNS beestachtig goed samen! Op zoek naar een mooi hondenkussen of nieuwsgierig geworden? Bekijk de collectie om te zien welk hondenkussen het beste zou passen bij jouw hond & interieur.

Naast mooie hondenkussens hebben we ook eyecatching hondenhalsbanden in de collectie want ook wat dit betreft vond ik nooit wat ik zocht; iets waar zowel mijn hond als ik blij van werden. De halsbanden zijn exclusief, passen bij de laatste trends én passen bij ieder soort hond.  


hondenkussen kopen 

 

floor hotdog designs honden kussens design hondenkussen

"BECAUSE WE LOVE OUR DOG + INTERIOR"