mooi hondenkussen

 


HOTDOG DESIGNS is een nieuw, Nederlands merk dat hoogwaardige design hondenkussens maakt. Tijdens de zoektocht naar een mooi hondenkussen voor eigen hond kwam ik, oprichtster Floor Dröge, erachter dat er nauwelijks hondenkussens op de markt te vinden zijn die én van goede kwaliteit zijn én iets extra's toevoegen aan je interieur.
Daarnaast zijn textiel, stoffen en design mij met de paplepel ingegoten. Naast dat ik geboren en getogen ben in Tilburg, dé textiel stad van Nederland, ben ik ook een telg uit een textielfamilie dus zo vielen al deze puzzelstukjes op zijn plaats...

 ... HOTDOG DESIGNS was born!

 

Kwaliteit en design zijn de belangrijkste kenmerken van de hondenkussens. We gebruiken mooie, stevige gebreide stoffen en de kussens worden op eerlijke wijze en onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd in eigen land. Ook niet onbelangrijk: elk kussen is geschikt voor de wasmachine. Handig! 

Buiten kwaliteit en comfort voor de hond, vinden wij het design van de kussens zeer belangrijk. De hondenkussens zijn een lust voor het oog en voor je interieur. Modern, klassiek, landelijk, industrieel, de kussens passen in ieder type huis.

  

JIJ + HOTDOG DESIGNS

 

Wat we gemeen hebben, is dat we van honden houden én van een mooi ingericht huis. En die twee gaan bij HOTDOG DESIGNS beestachtig goed samen! Op zoek naar een mooi hondenkussen of nieuwsgierig geworden? Bekijk de collectie om te zien welk hondenkussen het beste zou passen bij jouw hond & interieur.

Naast mooie hondenkussens hebben we ook eyecatching hondenhalsbanden in de collectie want ook wat dit betreft vond ik nooit wat ik zocht; iets waar zowel mijn hond als ik blij van werden. De halsbanden zijn exclusief, passen bij de laatste trends én passen bij ieder soort hond.  

 

hondenkussen kopen