HONDENKUSSENS

HONDENKUSSENS

Positie

50 per pagina

23 Artikel(en)

Positie

50 per pagina

23 Artikel(en)

Hondenkussens

Ben je op zoek naar een mooi hondenkussen? Jouw hond verdient natuurlijk net zo'n lekker bedje als jijzelf. Daarom heeft HOTDOG DESIGNS fijne en mooie hondenkussens speciaal voor allerlei soorten honden ontworpen. Dat de hondenkussens comfortabel moeten zijn, vinden wij een must. We gebruiken mooie, stevige gebreide stoffen en de hondenkussens worden op eerlijke wijze en onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd in eigen land. Ook handig; de hondenkussens zijn geschikt voor de was! Ideaal voor honden die graag vies worden tijdens het buiten spelen.

Een mooi hondenkussen voor ieder interieur

Het design van de hondenkussens vinden wij ook erg belangrijk. De hondenkussens zijn echt een lust voor het oog en voor je interieur. Modern, klassiek, landelijk, industrieel, de hondenkussens passen in ieder type huis en interieur. Een hondenkussen in licht grijs, donkergrijs of bruin? Of liever een hip fluweel hondenkussen? We hebben verschillende kleuren en designs!

Kies het juiste formaat

De hondenkussens zijn verkrijgbaar in drie maten. Medium, Large en XL.

Maat medium is een hondenkussen van 80 x 60 x 10 cm en is geschikt voor kleine tot middelgrote honden (Teckel, Beagle etc.).

Maat large is een groot hondenkussen van 100 x 80 x 10 cm en is geschikt voor middelgrote tot grote honden (Labrador, Border Collie etc.).

Maat XL is een groot hondenkussen van 120 x 80 x 10 cm en is geschikt voor de echt grote honden (Weimaraner, Rhodesian ridgeback etc.).


Inspiratie nodig?

Neem dan vooral even een kijkje naar de liefhebbers van HOTDOG DESIGNS! Als je nog andere vragen hebt over onze kussens, neem dan contact met ons op. 


Bekijk snel welk hondenkussen het beste past bij jouw hond en interieur!