HOTDOG DESIGNS, HÉT MERK VOOR EEN MOOI HONDENKUSSEN


mooi hondenkussen hotdog designs     

hondenkussen kopen


HOTDOG DESIGNS is het merk voor als je opzoek ben naar een mooi hondenkussen van hoge kwaliteit. Tijdens de zoektocht naar een mooi hondenkussen voor eigen hond kwam oprichtster Floor Dröge erachter dat er nauwelijks hondenkussens op de markt te vinden zijn die én van goede kwaliteit zijn én iets extra's toevoegen aan je interieur... HOTDOG DESIGNS was born! 


mooi hondenkussen hotdog designs


MOOI HONDENKUSSEN
Kwaliteit en design zijn de belangrijkste kenmerken van de hondenkussens. We gebruiken mooie, stevige gebreide stoffen en de kussens wordt op eerlijke wijze en onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd in eigen land. Ook niet onbelangrijk: elk kussen is geschikt voor de wasmachine. Handig! 

Buiten kwaliteit en comfort voor de hond, vinden wij het design van de hondenkussens zeer belangrijk. Een mooi hondenkussen dat een lust voor het oog en voor je interieur is. Modern, klassiek, landelijk, industrieel, de hondenkussens passen in ieder type huis.


Wat we gemeen hebben, is dat we van honden houden én van een mooi ingericht huis. En die twee gaan bij
 HOTDOG DESIGNS beestachtig goed samen! Op zoek naar een mooi hondenkussen of nieuwsgierig geworden? Bekijk de collectie om te zien welk hondenkussen het beste zou passen bij jouw viervoeter & interieur.